top of page
Download premium vector of Neutral soft abstract watercolor background mobile phone wallpa
Download premium vector of Neutral soft abstract watercolor background mobile phone wallpa

Coaching: mijn werkwijze

Wil je samen met mij een traject aangaan om optimale gezondheidswinst te behalen? 

Hieronder vind je meer informatie over mijn werkwijze, mogelijke inhoud van een traject en verwachtingen.

Kies een traject dat bij jou past en wij maken samen een plan maken om jouw doelen te bereiken!

De 6 pijlers van een gezonde leefstijl

Een verandering teweeg brengen en volhouden door het samenbrengen van onderstaande pijlers. Aan de hand van jouw coachvraag, werken we met kleine stappen zodat je resultaat boekt, plezier en succes ervaart.

Slapen en je biologische klok

Gezonde voeding en een gezonde relatie met voeding

Mindset en mentale gemoedstoestand

Ontspanning, hormonaal balans en lichaamsbewustwording

Beweging

Mindfulness, zelfvertrouwen en zelfacceptatie

LEREN LUISTEREN NAAR WAT JIJ NODIG HEBT

Het startpunt: Inzicht 

 

Ieder mens is anders, heeft andere behoeftes en andere dagelijkse bezigheden. Het helpen inzichtelijk te maken wat belangrijk is voor jouw lichaam en geest. Het leren hoe grip te krijgen op dagelijkse gewoontes, het opzoek gaan naar de oorzaak van jouw uitdagingen en het herstellen van klachten zijn de essentie van mijn leefstijl trajecten. Stapsgewijs samen op weg naar het bereiken van doelen. 

 

Of je nou wil afvallen, aankomen of rust wilt creëren in je darmen, huid of hormonen. Je zal eerst moeten leren luisteren naar de signalen van je lichaam. Om, zowel mentaal als lichamelijk, optimaal te kunnen functioneren is de juiste balans van de leefstijlpijlers belangrijk. Een positieve mindset en rust in je hoofd geven jou helderheid over wat je helpt je doelen te bereiken. Net zoals voldoende kwalitatieve slaap meer energie oplevert. Deze energie kan je investeren in bewegen en functioneren gedurende de dag. Optimale voeding en een ontspannen relatie met voeding is daarnaast essentieel voor een gezond balans.

 

Ik beschik over de juiste kennis, persoonlijke ervaring en compassie. Mijn benadering heb ik gemist in de zoektocht naar balans en gezondheid. Ik weet hoe deze brede benadering voor een gezond balans kan zorgen. De juiste informatie hierbij is belangrijk. Ik leer je luisteren naar je gevoel, zodat je straks zelf kan ervaren hoe het voelt en weet te zorgen voor een optimaal fit en sterk lichaam

2: Persoonlijk leefstijl plan en gedragsverandering

 

Een gezond leven draait om de juiste keuzes maken. Keuzes die je nodig hebt, je helpen en die bij je passen. Samen maken we een leefstijl plan en gaan we aan de hand van mini stappen, die jou kunnen helpen, aan de slag.

Ook zorgen we dat er afstemming is met eventuele andere trajecten en adviezen die belangrijk zijn. Van een arts of een therapeut, of dat zelfhulpboek dat je aanspreekt en waar je dingen uit probeert toe te passen.

 

Je zal merken dat je al snel plezier krijgt in de stappen die je gaat maken (en dan ook nog beloond wordt door de resultaten die dat oplevert).

Gedrag veranderen kan uitdagend zijn. Vanuit mijn passie, ruime ervaring en brede kennis maak ik deze verandering haalbaar en leuk. 

Gedrag veranderen is ook een tijdsinvestering, die je op termijn gezondheidswinst oplevert. Je hebt meer energie, bent doelgerichter en je laat je niet in de war brengen door nieuwe diëten of hypes. Zie het als een investering. Investeren in het zoals het bedoeld is.

 

Gezondheid is een geschenk, maar gezond leven is een keuze.

3. Tijdens het leefstijltraject

 

  1. Krijg je inzicht in gedrag, leefstijl keuzes en gewoontes

  2. Ga je opzoek naar jouw drijfveren en motivatie om te veranderen

  3. Ontdek je stap voor stap welke aanpassingen voor jou werken

  4. Leer je jouw omgeving kennen en herken je triggers, verleidingen, saboteurs en supporters

  5. Ontdek je manieren om je nieuwe leefstijl vol te houden en vergroot je jouw weerbaarheid in moeilijke momenten

  6. Je bereikt resultaat; een gezonde leefstijl die bij jou past, een vermindering van klachten en een fittere versie van jezelf

Testimonials

Download premium vector of Neutral soft abstract watercolor background mobile phone wallpa

Famke

Optimaliseren van een gezonde leefstijl en zelfacceptatie

Grace is een inspirerende lifestylecoach. Ze beschikt over enorm veel kennis, weet mij elke keer weer te motiveren, biedt de juiste tools om grip te krijgen op de leefstijl verandering die je doorgaat en is boven alles gewoon een super fijn persoon om mee te praten. Ze heeft mij geholpen met het stellen van doelen, het monitoren van die doelen en ook het behalen ervan. Zonder haar was ik niet waar ik nu ben!

bottom of page