top of page
IMG_4973.JPG

Even voorstellen

 

Mijn kracht om te kijken naar het geheel en echt te luisteren, zet ik in om jou een nieuwe manier van leven te laten ervaren. 

 

Sport, voeding en mindset hebben een belangrijke rol in mijn leven. Een stap om mijn droom waar te maken was het volgen van de studie Leefstijlcoach bij de Leefstijlcoach Academy. 

Mijn afgeronde bachelor Toegepaste Psychologie en werkervaring, geven mij de nodige kennis om gedrag te begrijpen en hier op in te kunnen spelen.

Daarnaast identificeer ik mij als ervaringsdeskundige. Na zelf jaren last te hebben gehad van, in de reguliere geneeskunde,  onverklaarbare klachten zoals PDS, hormonale klachten (PCOS), futloosheid, slaap problemen en andere vage klachten. Met als oorzaak een verstoorde relatie met voeding en bewegen. 

Het aanpassen van mijn leefstijl heeft heel wat klachten kunnen verminderen. Weg met bewerkte voeding en terug naar de basis. Voeding als medicijn om het afweersysteem en immuunsysteem te versterken. In combinatie met leren leven naar je gevoel.

Dit was echter niet voldoende, om de daadwerkelijke oorzaak van het ontstaan van mijn verstoorde relatie met voeding aan te pakken. Zelfonderzoek was nodig om inzicht te kunnen krijgen in het volledig helen van mijn klachten. Het lichaam vertelt je veel. In tijden van stress schakel je je lichaam vaak uit. Zonde. Lief zijn voor jezelf, je lichaam en het accepteren wie jij bent. Ik heb ontdekt dat dit belangrijke onderdelen en voorwaarden zijn voor succesvolle verandering. Ademwerk en lichaamsonderzoek door massagetherapie hebben mij geholpen om meer vanuit mijn lichaam en minder vanuit mijn hoofd te leven. Ik gun het iedereen om een om trauma's te helen en een liefdevolle relatie op te bouwen met zijn lichaam. Daarom ben ik een opleiding gaan doen om holistische en energetische massagetherapie te mogen doorgeven. Ik voel me een schat rijker. 

Mijn ervaringsdeskundigheid en brede opgedane kennis en vaardigheden zet ik in om jou te helpen naar een gezond balans in jouw leven. Met de nieuwste wetenschappelijke kennis en praktische tips van mij, ontwikkel jij een leefstijl waar jij je goed bij voelt.

Om zo jouw gezondheid en levenskwaliteit te optimaliseren.

In het licht van ons dagelijks leven, kan het een uitdaging zijn om gezondheid in de praktijk uit te voeren. Daarom combineer ik de leefstijl pijlers voeding, beweging en slaap met omgeving, emoties, gedachtes en gevoelens met lichaamswerk. Ongezond gedrag gaat vaak gepaard met een onderliggend probleem. Wij gaan hier samen naar opzoek om ook jouw kracht te vinden en te gebruiken. 

Opleidingen en mijlpalen

2014-2018

Hogeschool van Amsterdam

Bachelor Toegepaste Psychologie

2020

Eigen leefstijlcoach bedrijf gestart gracedewolf.nl

2019-2020

Leefstijlcoachacademy

Post HBO Leefstijlcoach

2020

BCLN

Lid beroepsvereniging 

2020

De Heeren van Zorg

Een onderzoek naar hoe invulling gegeven kan worden aan het thema leefstijl voor cliënten, om zo de zelfredzaamheid en kwaliteit van leven te bevorderen.

2020

Leefstijlexpertisecentrum

CooL registratie en start CooL coach

2020

Ortho Health Foundation

Behandelprotocollen hormonen en vrouwenklachten

2020

Ortho Health Foundation

Behandelprotocollen spijsvertering, maag, lever, darmen

2021

Foreverybody

Holistische en energetische massage i.o.

Leefstijlcoach & Toegepast Psycholoog 

bottom of page